We.Know.
The.Drill.

GEDREVEN DOOR TECHNIEK, DOOR CONTINUE VOORUITGANG. GEPASSIONEERD IN HET ONTWIKKELEN
VAN KLANTGERICHTE, VERTICALE GRONDBOORMACHINES OP DE INTERNATIONALE MARKT.

Productgroepen

Bronbemaling

Bronbemaling

Onze grondboormachines voor bronbemaling worden breed ingezet in de bouw bij de aanleg van parkeergarages bijvoorbeeld en bij het versterken en onderzoeken van bruggen en dijken.

Bodemenergie

Bodemenergie

De grondboormachines voor bodemenergie gebruiken we om warmte en koude te onttrekken aan de bodem en in op te slaan. Een duurzaam en toekomstbestendige oplossing voor aardgasvrije bouw.

Bodemonderzoek

Bodemonderzoek

Deze serie grondboorinstallaties van Conrad ontwikkelen we voor archeologisch, geotechnisch en milieukundig bodemonderzoek. De kennis die deze machines verzamelen is goud waard.

Bronboring & WKO

Bronboring & WKO

Bronboringen worden om verschillende redenen uitgevoerd. Voor open bronsystemen, beregeningsinstallaties, bluswatervoorzieningen, of bijvoorbeeld voor drinkwater.

Dubbele boorkop

Dubbele boorkop

De dubbele boorkop is ontwikkeld voor het gelijktijdig plaatsen van boorbuis en casingbuis. Deze innovatie zorgt voor een enorme efficientieslag en een giga besparing op de personeelskosten.

Ontzanding

Ontzanding

De CCR 1000 is een compacte en efficiënte proceswater-terugwininstallatie en een sprekend voorbeeld van innovatie, waarbij veranderende wetgeving en marktvraag leidend zijn.

Boorbenodigdheden

Boorbenodigdheden

Conrad is totaalleverancier van maatwerk en niet alleen van de boormachines zelf. We zijn er ook voor alle boorbenodigdheden zoals boorpijpen, boorbeitels, en avegaren.

Over conrad

Solid

Altijd de hoogste kwaliteit leveren, oer-hollandse degelijkheid en vakmanschap, gecombineerd met high-tech mogelijkheden.

Driven

Gedreven door techniek, door vooruitgang. Gepassioneerd in het ontwikkelen van de beste producten op de internationale markt.

Custom

Maatwerk betekent voor Conrad continu innoveren. Installaties die passen als een maatpak, dat is custom voor Conrad.

Powered

De platte organisatie van Conrad betekent voor u: snelheid, daadkracht en betrokkenheid, van het eerste design tot aan het onderhoud.

Portfolio

Conrad heeft de mogelijkheid dagelijks te werken met de leidende boorbedrijven van over de hele wereld. We zijn er trots op dat we een belangrijke schakel zijn in de meest omvangrijke geothermie- en bouwprojecten. In ons portfolio delen we een selectie van deze projecten en cases. Elke dag weer werken we met passie en aandacht aan de realisatie van nieuwe boorinstallaties en hun toebehoren.

Bel.mij.terug.
We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
Op.de.hoogte.blijven

Vul je mailadres in om op de hoogte te blijven van CONRAD STANEN. Je ontvangt alleen updates als deze echt relevant zijn.

We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »