Conrad.Café.

GEDREVEN DOOR TECHNIEK, DOOR CONTINUE VOORUITGANG. GEPASSIONEERD IN HET ONTWIKKELEN
VAN KLANTGERICHTE, VERTICALE GRONDBOORMACHINES OP DE INTERNATIONALE MARKT.

Conrad Café is live!

Van kantine tot café. Een grote stap voor Conrad en nu nog maar een paar stappen voor het hele team. We konden er de afgelopen tijd niet omheen: de verbouwing van het hoofdkantoor in Emmeloord. Op de eerste en tweede verdieping kwamen extra kantoren, de gehele begane grond werd opnieuw ingericht - met een uitgebreide personeelsruimte, een extra kantoor bij de administratie en een eigen grand café.

Centraal in de ruimte staat de imposante bar, hoe kan het ook anders. Bovendien vallen er meer dingen op. Het gebruik van staal en onze opvallende huisstijl, de enorme retroprint van onze eerste boormachine - de Banka Drill - op de muur en de glazen pui naar ons gloednieuwe terras. Kortom, zowel in de zomer als in de winter kunnen we hier samen genieten. 

Nieuwsgierig? Kom dan gezellig borrelen in Emmeloord!

Conrad Stanen

COME ON IN!

Dat is onze filosofie en de slogan van onze HR-afdeling. Niet voor niets, want de deuren van Conrad staan altijd open. De imposante rolluiken om even wat frisse lucht in de werkplaatsen te laten waaien, de voordeur waar je zonder sleutel of bel naar binnen kunt en nu ook ons Conrad Café. Sterker nog, in die laatste zit geen deur.

De bedrijfscultuur bij Conrad is open en we verwelkomen graag nieuwe collega's, scholen, specialisten van binnen en buiten de branche en partners uit de regio. We organiseren trainingen, netwerkbijeenkomsten en ontvangen regelmatig de teams van onze klanten op kantoor en in de werkplaats voor kennissessies of instructies. Kom gerust langs om te zien hoe we dat doen! Geen tijd? Race dan eens met onze speed drone door het pand in Emmeloord.  

De voordelen van een café online

Leuk zo'n Conrad Café, maar waarom hebben we dat nu ook online? Simpel! In het café worden andere dingen gedeeld, wordt even stilgestaan bij de mens, bij het gevoel. Ideeen, frustraties en uitdagingen worden gedeeld met elkaar en dat zorgt voor vooruitgang. Hier worden nieuwe machines geboren en opvallende acties bedacht. Want in het café spreekt iedereen met iedereen. 

Ook in het café online delen we dus graag onze zienswijze. En we zien graag dat jij met ons meepraat. Dat je even aan de bar komt hangen, of aanschuift bij de stamtafel of op het terras. Deel jouw gedachten en wie weet kunnen we er gezamenlijk iets moois mee. Wij houden je hier in ieder geval graag op de hoogte van al die zogenaamde kroeggesprekken. 

Innnovation starts with sharing ideas 

Bel.mij.terug.
We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
Op.de.hoogte.blijven

Vul je mailadres in om op de hoogte te blijven van CONRAD STANEN. Je ontvangt alleen updates als deze echt relevant zijn.

We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »