Werken.bij.
Conrad.

GEDREVEN DOOR TECHNIEK, DOOR CONTINUE VOORUITGANG. GEPASSIONEERD IN HET ONTWIKKELEN
VAN KLANTGERICHTE, VERTICALE GRONDBOORMACHINES OP DE INTERNATIONALE MARKT.

COME ON IN!

Bij Conrad vinden we het essentieel dat je past in het team. We gaan ervan uit dat je gemotiveerd bent, wilt leren en wilt delen. We geloven in een positieve dynamiek, waarin we werken met én voor elkaar. We gaan dus niet persé voor de eerste, maar voor de beste kandidaat. Zie jij de vacature van je dromen niet staan? Twijfel niet en stuur ons een open sollicitatie of bel met de Margriet of Linda. We maken graag kennis met je.

Vacatures

Werkvoorbereider | Projectcoördinator

Werkvoorbereider | Projectcoördinator

Als Projectcoördinator bij Conrad houd jij je bezig met de coördinatie van al onze projecten, van de verkoop tot aan de productie. Jouw doel? Het waarborgen van een vloeiend proces, intern én voor de opdrachtgever. Onder je werkzaamheden vallen het onderhouden van contact met de stakeholders, het maken van planningen en het bijwonen van vergaderingen. Jij ziet als projectcoördinator toe op de naleving van de voortgang, de kwaliteit, juistheid en volledigheid.

TECHNICAL ENGINEER MET VISIE GEZOCHT!

TECHNICAL ENGINEER MET VISIE GEZOCHT!

Schakel jij snel en vind jij de uitdaging in het ontwerpen en verbeteren van nieuwe grondboormachines? Kies jij voor kwaliteit en vooruitgang? Dan is de functie van Allround Engineer bij Conrad Stanen in Emmeloord zeker wat voor jou.

WERKPLAATSMONTEUR COMPONENTEN | VOORMONTAGE

WERKPLAATSMONTEUR COMPONENTEN | VOORMONTAGE

Conrad groeit, en voor de nieuwe werkplaats zoeken we een nieuwe werkplaatsmonteur componenten. Heb jij een passie voor de machinebouw en werk je graag samen aan nieuwe, innovatieve componenten?

PAS JIJ IN DE FUNCTIE ALLROUND VERSPANER?

PAS JIJ IN DE FUNCTIE ALLROUND VERSPANER?

Routinewerk kun je wel vergeten, elke dag verloopt anders dan je had bedacht. Elke machine wordt bij Conrad op maat gebouwd. Dat betekent dat je als Allround Verspaner allerlei verschillende onderdelen voor onze boormachines produceert.

SALES SUPPORT | OFFICEMANAGER SALES

SALES SUPPORT | OFFICEMANAGER SALES

Begrijp jij de balans tussen commercie en structuur? Ben jij sterk in je talen en werk je graag mee aan een succesvolle verkoopafdeling? Jij zorgt ervoor dat alle inspanningen van de sales engineers optimaal renderen.

Hbo'er technische bedrijfskunde met een eigen mening

Hbo'er technische bedrijfskunde met een eigen mening

Ben jij bezig met je derde of vierde jaar hbo-bedrijfskunde en ga je aan op innovatie, machinebouw en duurzaamheid? Mooi! We hebben bij Conrad namelijk een hele toffe opdracht klaarstaan.

Wil je graag meer informatie of gewoon eerst even bellen?

Interviews

COLLEGA'S OVER CONRAD 


Hoe is het om te werken bij Conrad? Je weet natuurlijk pas echt als je al ind ienst bent. Daarom vroegen we aan een aantal collega's wat zij vinden van het werken bij Conrad. Ze vertellen over hun werk, hun afdeling en wat ze bijzonder aan onze organisatie vinden. Maar ook hoe het aansluit op hun opleiding en passie.  

Kernwaarden

Solid

Altijd de hoogste kwaliteit leveren, oer-hollandse degelijkheid en vakmanschap, gecombineerd met high-tech mogelijkheden.

Driven

Gedreven door techniek, door vooruitgang. Gepassioneerd in het ontwikkelen van de beste producten op de internationale markt.

Custom

Maatwerk betekent voor Conrad continu innoveren. Installaties die passen als een maatpak, dat is custom voor Conrad.

Powered

De platte organisatie van Conrad betekent voor u: snelheid, daadkracht en betrokkenheid, van het eerste design tot aan het onderhoud.

Bel.mij.terug.
We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
Op.de.hoogte.blijven

Vul je mailadres in om op de hoogte te blijven van CONRAD STANEN. Je ontvangt alleen updates als deze echt relevant zijn.

We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »