BOXER 200 GEO AFGELEVERD AAN FENDESACK GEOTECHNIK GMBH & CO. KG

Over Fendesack

Fendesack is een bedrijf dat zich specialiseert in geotechnisch bodemonderzoek. Wanneer handmatig onderzoek niet langer haalbaar is, worden onze bodemonderzoekmachines ingezet. Onze boorinstallaties worden klant specifiek ingericht voor verschillende soorten boringen en eventueel in combinatie met andere technieken ten behoeve van geothermie.

De Boxer 200 GEO met CRT 419

De Boxer 200 GEO is een uitstekende keuze voor bodemonderzoek en is geleverd met een CRT 419 rotatietafel. Daarnaast kan de machine worden bestuurd met een radiografische afstandsbediening, waardoor alle handelingen door slechts één medewerker kunnen worden uitgevoerd.

Fendesack heeft ook gekozen voor de extra optie om met de Boxer 200 GEO geothermische boringen uit te kunnen voeren. Zo kan de machine voor zowel bodemonderzoek als geothermie worden ingezet.

Wij zijn blij dat we Fendesack van dienst kunnen zijn met deze veelzijdige machine en kijken uit naar een succesvolle samenwerking.

Terug naar het overzicht
Bel.mij.terug.
We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
Op.de.hoogte.blijven

Vul je mailadres in om op de hoogte te blijven van CONRAD STANEN. Je ontvangt alleen updates als deze echt relevant zijn.

We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »