ARE YOU BEING SERVED

WIJ ONTZORGEN VOLLEDIG IN SERVICE EN ONDERHOUD VAN IEDERE VERTICALE GRONDBOORINSTALLATIE. OOK VAN ANDERE MERKEN AANVERWANTE MACHINES.

SERVICES

ONDERHOUD & REPARATIE

ONDERHOUD & REPARATIE

We garanderen iedere boormeester graag de hoogst mogelijke productiviteit en willen stilstand zoveel mogelijk voorkomen. Daarom leveren we vakkundig, periodiek onderhoud.

ONDERHOUDSCONTRACTEN

ONDERHOUDSCONTRACTEN

Naast de levering van nieuwe grondboorinstallaties voor bronbemaling, bodemenergie, bodemonderzoek en bronboringen verzorgen wij custom onderhoudscontracten.

SERVICE ON THE MOVE

SERVICE ON THE MOVE

Onze servicemonteurs maken gebruik van bedrijfswagens die volledig zijn ongericht als mobiele werkplaats voor een excellente uitvoering van onderhoud en herstelwerkzaamheden op locatie.

TOOLING

TOOLING

Naast onze state of the art vertical grondboorinstallaties leveren we een uitgebreid assortiment aan boorbenodigdheden zoals boorpijpen, boorbeitels en avegaren.

SPARE PARTS

SPARE PARTS

Bij Conrad beschikken we over een zeer uitgebreide voorraad wisselstukken en onderdelen. Vandaag bestellen, betekent morgen geleverd. Vraag naar de Conrad Service App.

BOORMEESTERTRAININGEN

BOORMEESTERTRAININGEN

Direct profiteren van een nieuwe machine? Wij bieden maatwerktrainingen voor ieder team en laten boormeesters vroegtijdig kennis maken met de installatie. Theoretisch én praktisch!

WE KNOW THE DRILL

Sinds 2022 is service en onderhoud ondergebracht in Conrad Service Solutions. Ons werk houdt namelijk niet op na de oplevering van een machine. Boorinstallaties worden intensief gebruikt, dat hoeven we niet uit te leggen. Die machine moet zoveel mogelijk draaien.

Daarom staan we telefonisch 24/7 klaar om bij te springen als dat nodig is, ook in het buitenland. Met een vloot van servicebussen op locatie of wanneer noodzakelijk met een expres post op zaterdag. Om de machine ook in de toekomst maximaal productief te houden, staat Conrad voor een directe en klantvriendelijke service met daarbij een professionele ondersteuning.

Wij ontzorgen onze opdrachtgevers volledig in service en onderhoud van de aangekochte installaties en leggen dit vast in maatwerk onderhoudscontracten. Conrad Service Solutions voert namens Conrad alle service- en onderhoudswerkzaamheden uit.

Conrad Stanen
Bel.mij.terug.
We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
Op.de.hoogte.blijven

Vul je mailadres in om op de hoogte te blijven van CONRAD STANEN. Je ontvangt alleen updates als deze echt relevant zijn.

We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »