DE INNOVATIEVE KRACHT VAN DE CONRAD COMBI 300

De Conrad Combi 300 is een grondboormachine die veelvuldig wordt ingezet voor het zwaardere werk in zowel de open als gesloten bronsystemen. Al jaren maakt hij onderdeel uit van de serie boorinstallaties die we internationaal verkopen. De eisen voor deze veelzijdige machines met meerdere boorsystemen zijn in de loop der tijd steeds zwaarder geworden. Met name de kracht en mogelijke diepgang zijn belangrijke aandachtspunten.

De trekkracht vergroot

Bij de laatste modellen die we in de afgelopen periode o.a. voor Eko-Wiert en Luinstra opleverden is met name de trekkracht vergroot van 8-10 naar 15 ton. De surplus aan kracht biedt de mogelijkheid dieper te boren, tot zo'n 350 meter aan toe, uiteraard afhankelijk van de bodemsoort ter plaatse. De Combi 300 wordt opgebouwd op een rupsonderstel en werkt met een set boorbuizen van 4 of 5 meter lengte. De machines die nu in productie zijn voorbreid op boorbuizen van 5 meter, waarmee sneller de gewenste diepte kan worden bereikt.

Ondanks het gegeven dat de nieuwe Combi 300 nog krachtiger is dan zijn voorganger, is de machine niet per definitie groter geworden. Sterker nog, de opbouw is in vergelijking zelfs compacter. Hiermee blijft het een krachtpatser die ook in een kleinere ruimte uitstekend tot zijn recht komt. Met de niet meer weg te denken afstandsbediening is ook de Combi 300 eenvoudig te manoeuvreren. Dat gemak komt ook terug in de toevoeging van een boorpijpmanipulator. dit systeem maakt fysieke interventie overbodig. De nieuwe Stage 5 Volvo Penta motor zorgt bovendien voor een duurzame energieoverdracht.

De vraag naar gesloten bronsystemen

De vraag naar de Combi 300 blijft groot. Ook de komende maanden staan er meerdere Combi's op de planning. Met name de roep om diepere gesloten bronsystemen zorgt ervoor dat deze Conrad installatie de komende jaren veelvuldig zal worden ingezet. We houden je op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen en opleveringen.

Terug naar het overzicht
Bel.mij.terug.
We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
Op.de.hoogte.blijven

Vul je mailadres in om op de hoogte te blijven van CONRAD STANEN. Je ontvangt alleen updates als deze echt relevant zijn.

We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »