GRONDIGE AANPAK NIEUWBOUWPLANNEN | BOUWEN AAN DE TOEKOMST

BOUWEN AAN DE TOEKOMST

We willen heel graag blijven voldoen aan de wensen van onze opdrachtgevers, want ook zij moeten veelal snel schakelen. De voorbereiding van grote projecten kost veel tijd, maar als er eenmaal een klap met de hamer op het plan is gegeven, dan moeten ze aan de slag. Daar willen wij ons steentje aan blijven bijdragen. Voor het komende jaar hebben we een aantal uitdagingen geformuleerd en daar is de nieuwbouw en uitbreiding een belangrijk onderdeel van. Ons pand aan de Escudo 21 wordt in de breedte met een meter of 35 uitgebouwd specifiek voor Service & Onderhoud. We intensiveren, onder leiding van Service Coördinator Marco Nijmeijer het structureel ontzorgen van onze cliënten door onder andere zwaarder in te zetten op de onderhoudscontracten en een Haal & Breng Service. Met de groei van het aantal operationele machines is een jaarplanning noodzaak. Door de schaalgrootte behouden we bovendien de benodigde flexibiliteit om bij calamiteiten de noodzakelijke actie te kunnen ondernemen.

In de nieuwe hal wordt tevens veel extra ruimte gereserveerd voor het magazijn. Alles op één plek dus. Dit levert direct meer overzicht en efficientere processen op. Tegelijkertijd worden intern een aantal aanpassingen doorgevoerd. Zo komen er extra kantoren en een vergaderruimte bij en wordt de kantine aanzienlijk vergroot en uitgerust met een bar en een terras aan de voorzijde. Zowel voor het personeel als voor leveranciers en klanten is ons pand volgend jaar klaar voor minimaal de komende vijf jaar.

Terug naar het overzicht
Bel.mij.terug.
We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
Op.de.hoogte.blijven

Vul je mailadres in om op de hoogte te blijven van CONRAD STANEN. Je ontvangt alleen updates als deze echt relevant zijn.

We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »