OEM OVEREENKOMST VOOR CONRAD

Op donderdag 8 april tekenden we de zogenaamde OEM overeenkomst met Volvo Penta. We zijn nu Original Equipment Manufacturer. Conrad kan vanaf nu Volvo motoren inbouwen, installeren en onderhouden. Een mooie erkenning van onze kennis en kunde.

Volvo Penta

Volvo Penta is een van de toonaangevende fabrikanten in de wereld van motoren en aandrijfsystemen voor maritieme en industriele toepassingen. OEM koopt motoren van Volvo Penta voor de inbouw in de originele installatie in het kader van een afzonderlijke OEM-leveringsovereenkomst. OEM wil bepaalde aftermarket-onderhoudswerkzaamheden aan de Volvo Penta producten zelf uitvoeren. Het doel van de overeenkomst is het vaststellen van een samenwerkingskader voor aftermarket-diensten tussen OEM en Volvo Penta.

Op de foto zien we van links naar rechts Service Manager Volvo Penta Benelux Jan Willem van Laar, Dealer Business Manager Volvo Penta Europe Martijn Geerts, Andre Koopmans (Directeur PWR Motoren Zwartsluis) en Managing Director van Conrad Bram Muurlink.

Terug naar het overzicht
Bel.mij.terug.
We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
Op.de.hoogte.blijven

Vul je mailadres in om op de hoogte te blijven van CONRAD STANEN. Je ontvangt alleen updates als deze echt relevant zijn.

We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »