WELCOME TO OUR PLAYGROUND

Op zaterdag 2 april organiseerden we een Family & Friends Day bij CONRAD. We transformeerden ons pand aan de Escudo 21 in Emmeloord in een ware PLAYGROUND voor jong en oud. Aan de hand van een interactieve QR-code-Tour werden partners, ouders, kinderen en vrienden door de verschillende werkruimtes en over het terrein geloodst. Onze gasten werden getrakteerd op fascinerende demo's van o.a. onze grondboormachines, het Kardex-voorraadsysteem en de frees- en snijmachines op verspaning.

In onze Inspiration Room op de 2e etage werd volop gebruik gemaakt van de F1 simulator, beneden in de werkplaats werden aan de lopende band broodjes hamburgers, patat en snacks geserveerd vanuit een opvallende brandweerwagen en in het CONRAD Café werd nog lang doorgepraat. De kinderen hadden de tijd van hun leven op het springkussen van Smiley Sports, lieten de meest vindingrijke ballonfiguren maken en smulden van suikerspinnen. Kortom: zoeter wordt het niet. 
 
Jullie massale opkomst maakte deze dag geweldig. Bedankt voor het spelen!

Terug naar het overzicht
Bel.mij.terug.
We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
Op.de.hoogte.blijven

Vul je mailadres in om op de hoogte te blijven van CONRAD STANEN. Je ontvangt alleen updates als deze echt relevant zijn.

We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »