Wij zijn genomineerd voor Onderneming van het jaar 2023 door BV Noordoostpolder

Emmeloord, Nederland - Met trots delen wij, bij Conrad Stanen BV, mee dat wij genomineerd zijn voor 'Onderneming van het Jaar 2023' door BV Noordoostpolder. Dit jaar behoren we samen met VHM Machinery en De Orchideeën Hoeve tot de top drie genomineerden.

BV Noordoostpolder

BV Noordoostpolder, de organisator van de 'Onderneming van het Jaar' verkiezing, is een vooraanstaande belangenbehartiger voor ondernemers in de Noordoostpolder. Ze zetten zich in voor het bevorderen van samenwerking, kennisdeling en netwerken onder lokale bedrijven. Met ongeveer 800 leden vertegenwoordigt BVN niet alleen een invloedrijke stem in politieke, economische en maatschappelijke aangelegenheden, maar draagt ook bij aan de regionale ontwikkeling door waardevolle bijeenkomsten te organiseren en innovatie te stimuleren.

Bekendmaking Onderneming van het jaar 2023

We kijken uit naar de bekendmaking van de winnaar tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst op 9 januari. Benieuwd naar de genomineerden van dit jaar? Bekijk nu de video waarin BV Noordoostpolder de drie bedrijven onthult die strijden om de titel 'Onderneming van het Jaar 2023'. Klik hier om de video te bekijken en meer te leren over de spannende competitie!


Terug naar het overzicht
Bel.mij.terug.
We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
Op.de.hoogte.blijven

Vul je mailadres in om op de hoogte te blijven van CONRAD STANEN. Je ontvangt alleen updates als deze echt relevant zijn.

We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »