BOUTEN GEOTRON NEEMT CONRAD KD 43 IN GEBRUIK

De Conrad KD 43 is een kleine, volledig diesel-hydraulisch aangedreven grondboormachine, gemonteerd op een rupsonderstel. Door zijn afmetingen en eenvoudige besturing is de KD 43 zeer geschikt om onder moeilijke terreinomstandigheden te worden gebruikt. Hij is bovendien gemakkelijk te manoeuvreren in ruimten met beperkte afmetingen. Deze kleine installatie is geschikt voor avegaarboren, en pulsboringen. Door deze veelzijdigheid word de machine ingezet in zowel de milieusector en geologisch onderzoek als voor het boren van brandputten en beregening. Deze KD 43 is uitgerust met een gloednieuwe CRT 219 rotatietafel en een laser safety screen.

Bouten Geotron is een onafhankelijk grondboorbedijf in de milieu- en geotechnische sector en opereert inmiddels Europees. De medewerkers hebben hun achtergrond in de milieutechnische, geotechnische en agrarische sector. Bouten Geotron werkt samen met onder andere de overheid (op regionaal, nationaal en internationaal niveau), ingenieursbureaus (nationaal en internationaal), aannemingsbedrijven, oliemaatschappijen, research instituten en baggerbedrijven.

Terug naar het overzicht
Bel.mij.terug.
We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
Op.de.hoogte.blijven

Vul je mailadres in om op de hoogte te blijven van CONRAD STANEN. Je ontvangt alleen updates als deze echt relevant zijn.

We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »