BOXER 200 BOORMACHINE NR. TIEN VOOR NATHAN

Aan specialist in duurzame klimaattechniek Nathan Projects leverden we in 2019 al een serie Conrad Boxers 200. De Boxer 200 kan klantspecifiek ingericht worden voor het spoelboren, zuig- / luchtliftboren, het pulsboren, sonisch boren, core boringen en hamerboringen. In het geval van Nathan is de installatie optimaal ingericht om geothermische boringen mogelijk te maken. Aardwarmte wordt steeds belangrijker in onze economie waarin sustainability een van de grote drijfveren is. Deze lokale duurzame warmte wordt gebruikt voor de verwarming van huizen, kantoren, kassen en de industrie. Met de Boxer zijn we in staat het warme water uit de lagere grondlagen op te pompen. Na het ontrekken van de warmte, wordt het afgekoelde water weer teruggebracht in dezelfde aardlaag waarna het weer opwarmt.

Niet op iedere locatie is evenveel ruimte. We zetten dan ook al jaren in op het bedieningsgenmak van onze productlijn. De hightech besturingstechniek van de Conrad Boxer serie zorgt er ook bij de Boxer 200 voor dat de machine veilig op afstand aangestuurd kan worden. Deze krachtige, lichte machines laten zich mede door de compacte afmetingen goed manoeuvreren in moeilijk begaanbaar terrein en in krappe omgevingen.

Over Nathan

Nathan is de geautoriseerd fabrieksagent/importeur van vijf Europese topfabrikanten en levert een totaalpakket van betrouwbare producten, systemen en kennis op gebied van duurzaam verwarmen en koelen. De producten en oplossingen van Nathan vind je overal terug, in rijwoningen tot warehouses en bij onderwijs en zorg- en verpleegtehuizen. De filosofie van de organisatie: ieder gebouw dat niet meer door gas wordt verwarmd is een stap dichterbij een duurzame toekomst. Nathan biedt dé totaaloplossing voor duurzame klimaattechniek, ondersteund door beursgenoteerde fabrikanten zoals Uponor en alpha innotec. Van bronboringen, advies, calculaties, tekenwerk tot aan de daadwerkelijke producten en nazorg. Met ruim 125 collega’s in Zevenaar, ’t Harde en Zaventem werken zij dagelijks aan innovatieve en baanbrekende oplossingen. Zo creëren we samen een beter klimaat!

Terug naar het overzicht
Bel.mij.terug.
We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
Op.de.hoogte.blijven

Vul je mailadres in om op de hoogte te blijven van CONRAD STANEN. Je ontvangt alleen updates als deze echt relevant zijn.

We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »