BOXER 200 MET CCR AFGELEVERD AAN VDS GRONDBORINGEN

VDS Grondboringen is een jong en dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in aardwarmte, waterbronnen en bodemonderzoek. Hun toewijding aan duurzame oplossingen en kwaliteit maakt hen een toonaangevende partner in deze sector.

DE BOXER 200 MET CCR

De Boxer 200 is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van aardwarmte, waterbronnen en bodemonderzoek. Deze krachtige machine is uitgerust met de CCR. De CCR zorgt voor een gescheiden afvoer van grond en water, wat resulteert in een schoner en efficiënter werkproces. Met de Boxer 200 en de CCR kan je op een duurzame en efficiënte manier werken.

VDS BEGINT GOED

De Boxer 200 met CCR heeft zijn veelzijdigheid en efficiëntie meteen bewezen tijdens de eerste bronboring. Met een diepte van 70 meter en een boorbuisdiameter van 275, heeft VDS met deze machine een succesvolle eerste boring uitgevoerd.

“Met de Boxer 200 met CCR kan er efficiënt gewerkt word, wat resulteerde in een snellere boring en een schoner werkproces.”

Wij bedanken VDS Grondboringen voor het vertrouwen in de Boxer 200 met CCR. Wij wensen hen veel succes met hun aardwarmte-, waterbron- en bodemonderzoeksprojecten. Samen streven we naar duurzame oplossingen en succesvolle resultaten.

Terug naar het overzicht
Bel.mij.terug.
We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
Op.de.hoogte.blijven

Vul je mailadres in om op de hoogte te blijven van CONRAD STANEN. Je ontvangt alleen updates als deze echt relevant zijn.

We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »