BOXER 200 VOOR BRONBORINGSBEDRIJF ENTER

Bronboringsbedrijf Enter is een dynamisch bedrijf gespecialiseerd in het aanleggen van aardwarmte installaties, beregeningssystemen, brandputten, waterputten en ontijzeringssystemen. Enter werkt zowel voor de zakelijke als particuliere markt en heeft haar thuisbasis in het Twentse Enter. De rode boormachines van deze relatief jonge organisatie zie je steeds vaker en met die kleur vallen ze wel op ook.

Conrad Stanen

Een smart oplossing

Deze nieuwe Boxer 200 is een complete boorinstallatie met een dieselmotor naar de laatste emissie-eisen. De machine is opgebouwd op een rupsonderstel met draaikrans en is op deze wijze eenvoudig te manoeuvreren en dus heel geschikt voor de kleinere ruimtes. Hiernaast is de Boxer 200 uitgerust met een lier met 250 meter kabel voor het handelen van het collectorgewicht. Een smart oplossing die op jaarbasis de nodige kosten bespaart. De vetsmering gebeurt centraal via een ingenieus leidingensysteem met pomp.

Terug naar het overzicht
Bel.mij.terug.
We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
Op.de.hoogte.blijven

Vul je mailadres in om op de hoogte te blijven van CONRAD STANEN. Je ontvangt alleen updates als deze echt relevant zijn.

We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »