BOXER 200 VOOR LUINSTRA WATERMANAGEMENT

Luinstra opereert sinds 1984 in watermanagement. Door de jaren heen is er zeer veel veranderd qua werkmethodes, capaciteit en diversiteit. De strategie van de organisatie uit Nieuwleusen is echter al die tijd onveranderd gebleven. Door middel van het inzetten van innovatieve werkmethodes en constante vernieuwing wordt maatwerk geleverd. En juist in dat maatwerk vinden Luinstra en Conrad elkaar. Het is niet voor niets dat we al zo'n twintig jaar samenwerken.

Luinstra heeft naast de twee nieuwe Boxers ook een ouder type Boxer 200 actief, maar de vloot is groter. Zo nam dit innovatieve bedrijf eerder o.a. een Comax 1000 een Combi 500 en diverse spoelboormasten bij Conrad af. Maar ook de Conrad KD machines zijn bekend. er is bewust geinvesteerd in deze brede vloot. Luinstra wil opdrachtgevers bedienen door op creatieve wijze innovatieve methodes te ontwikkelen om projectdoelen te realiseren. Deze visie past binnen de dynamische industrieën waarbinnen het bedrijf opereert. Bij de uitvoering van projecten worden vaak traditionele disciplines gecombineerd met (bouw)methoden die energiezuiniger, slimmer, en goedkoper. Dit alles aangepast op de specifieke uitgangspunten van het desbetreffende werk. Innovatief van plan tot uitvoering dus.

Terug naar het overzicht
Bel.mij.terug.
We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
Op.de.hoogte.blijven

Vul je mailadres in om op de hoogte te blijven van CONRAD STANEN. Je ontvangt alleen updates als deze echt relevant zijn.

We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »