BRONBORINGSBEDRIJF ENTER ONTWIKKELT VERDER MET MODERNE CONRAD BOXER 200

De Boxer 200 is een van de meest geleverde modellen van Conrad. Dit aardwarmtesysteem op rupsonderstel is de grootste in de serie Boxers en is ontwikkeld als compacte, krachtige grondboorinstallatie. Deze machine zit boordevol moderne techniek en is compleet radiografisch bestuurbaar, wat hem uitermate eenvoudig manoeuvreerbaar maakt, ook in beperkte ruimtes. De boormeester kan zich met zijn radiografische bedieningsunit op een praktische en veilige wijze in de omgeving van de machine opstellen. Het in- en uitvoeren van boorpijpen gaat automatisch en voorkomt de mogelijkheid van fysieke lasten en het risico op ongelukken.

Conrad gebruikte de ervaringen van diverse boormeesters en vertaalde deze naar een ultiem gebruiksvriendelijke bediening. Het maakt de Boxer 200 een zeer prettige machine om mee te werken en dat komt de efficiëntie ten goede.

Voordelen Boxer 200

  • - Volledige boorpijp manipulatie- systeem waardoor de boorpijpen niet meer handmatig ingevoerd en uitgenomen hoeven te worden. De fysieke belasting voor de boormeester is weggenomen.
  • - Een half- of heel automaat op het bovengenoemde om het handmatig aansturen tot een minimum te beperken. Dit zorgt voor maximaal bedieningscomfort.
  • - Radiografische afstandbediening van alle belangrijke boorfuncties en het opstellen van de boorinstallatie. Hierdoor houdt de boormeester goed zicht op het boorproces en de directe omgeving.
  • - Automatisch vetsmeersysteem
  • - Een hoog motorvermogen die de productiviteit verhoogt

Over Bronboringsbedrijf Enter

Bronboringsbedrijf Enter is een jong en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in :

- Het aanleggen aardwarmte installaties; de luxe van temperatuurbeheersing. Aardwarmte is een zeer duurzaam product dat gebruik maakt van de warmte van de diepere aardbodem. Een bronsysteem zorgt ervoor dat de warmte uit de aarde naar boven wordt getransporteerd.

- Het installeren van beregeningssystemen

Een passende oplossing voor de tuin. Een beregeningssysteem bespaart de consument veel tijd. Bovendien wordt de tuin op het juiste moment en op de juiste wijze beregend. Ook tijdens vakanties.

- De aanleg en onderhoud van brandputten

Bedrijfsterreinen en bedrijfspanden moeten aan allerlei voorschriften voldoen; ook als het gaat om brandveiligheid. Bronboringsbedrijf Enter staat garant voor een objectief advies en voor een vlotte en betrouwbare installatie van brandputten.

- De aanleg van waterbronnen

Het aanleggen van waterbronnen is een ingewikkeld procedé. Hiervoor is vakkennis en ervaring noodzakelijk. Bronboringsbedrijf Enter adviseert op het gebied van aanleg en ondersteunt bij het administratieve proces en de regelgeving.

Ruw grondwater bevat altijd ijzer, mangaan, kalk en andere ongewenste stoffen. Om lang plezier te hebben van een grondwaterinstallatie dient een bronwaterzuivering geplaatst te worden. Zonder bronwaterzuivering kan verkleuring van de bestrating optreden. Daarnaast geeft ijzer een slechte smaak aan het water, wat de opname bij vee negatief beïnvloedt.

Terug naar het overzicht
Bel.mij.terug.
We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
Op.de.hoogte.blijven

Vul je mailadres in om op de hoogte te blijven van CONRAD STANEN. Je ontvangt alleen updates als deze echt relevant zijn.

We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »