Combi 300 GT met CCR 1000 voor geothermische boringen & duurzame aardwarmtewinning!

We zijn verheugd om onze langdurige samenwerking met Climadrill verder te versterken door de levering van onze zesde state-of-the-art grondboorinstallatie, de Combi 300 GT, uitgerust met de CCR 1000 ontzandingsunit.

DE COMBI 300 GT

De Combi 300 GT is een toonbeeld van technologische vooruitgang in de geothermische industrie. Met een boorbereik van meer dan 350 meter diepte is deze krachtpatser op maat gemaakt voor de meest uitdagende bodemenergieprojecten. Het is de ideale keuze voor diepe boringen met een hoog rendement. Met Climadrill als partner zijn we er zeker van dat de machine tot het uiterste zal worden benut.

combi-300-CCR-1000-climadrill

DE CCR 1000 ONTZANDINGSUNIT

Maar daar houdt het niet op. Wij vinden duurzaamheid belangrijk en de CCR 1000 ontzandingsunit die bij de Combi 300 GT hoort, vormt een perfecte synergie. Deze unit maakt een aanzienlijk efficiënter en schoner boorproces mogelijk. Het resultaat? Minder waterverbruik en een schoner boorproces. De CCR 1000 ontzandingsunit past naadloos in hun visie voor een duurzamere toekomst.

Onze machines zijn stuk voor stuk flexibel ontworpen, de CCR 1000 is daarop geen uitzondering. De ontzandingsunit kan eenvoudig worden gemonteerd, of dat nu op de achterkant van de grondboormachine is of op een aparte aanhanger.

Conrad Stanen

En alsof dat nog niet genoeg is, is de Combi 300 GT uitgerust met bedieningselementen en afstandsbedieningen. Het gehele boorproces kan efficiënt worden beheerd door één boormeester.

We zijn niet alleen trots op wat we hebben bereikt, maar ook enthousiast over wat nog gaat komen. Onze samenwerking met Climadrill opent de deur naar een toekomst vol innovatieve oplossingen en succesverhalen.

Wilt u meer weten over de Combi 300 GT en CCR 1000, of bent u benieuwd hoe deze technologieën uw project kunnen transformeren? Neem dan gerust contact met ons op.

Conrad Stanen
Conrad Stanen

Terug naar het overzicht
Bel.mij.terug.
We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
Op.de.hoogte.blijven

Vul je mailadres in om op de hoogte te blijven van CONRAD STANEN. Je ontvangt alleen updates als deze echt relevant zijn.

We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »