CONRAD BOXER 200 VOOR KOELEWIJN BRONBEMALINGEN BV

Conrad vertaalt bij het ontwerp van de nieuwe boorinstallaties de ervaringen van boormeesters naar bedieningsvriendelijkheid. Dat is een continu proces. Dit doen we om de productiviteit van iedere opdrachtgever te verhogen en het de boormeesters zo aangenaam mogelijk te maken om met de machine te werken.

Iedere Boxer 200 is om die reden uitgerust met:

- Volledige boorpijpmanipulatie- systeem waardoor de boorpijpen niet meer handmatig ingevoerd en uitgenomen hoeven te worden (geen fysieke belasting)

- Radiografische afstandbediening van alle belangrijke boorfuncties en het opstellen van de boorinstallatie (goed zicht op boorproces en omgeving.

- Een automatisch vetsmeer systeem

- Een hoog motorvermogen die de productiviteit verhoogt.

De boormeester kan zich met zijn radiografische bedieningsunit op een praktische en veilige wijze in de omgeving van de machine opstellen. Het in en uit voeren van boorpijpen gaat automatisch en geeft geen fysieke lasten.

Over Koelewijn


Koelewijn Bronbemalingen is een onderneming die al drie generaties lang bestaat. Koelewijn is inmiddels een vertrouwde partner op veel bouwlocaties. Koelewijn Bronbemalingen BV beschikt over de benodigde vakkennis en jarenlange ervaring op gebied van bronbemalingen, grondboringen, verkoop en verhuur van pompen en aggregaten, onderhoud en als niet te vergeten bodemenergiesystemen.

De organisatie heeft zich in der loop der jaren gespecialiseerd in alle type bemalingen en grondboringen en werkt met gekwalificeerde machines en competente mensen om tot het gewenste eindresultaat te komen. Natuurlijk beschikt het Koelewijn over de juiste certificaten, zoals ISO 9001, VCA*, BRL SIKB 2100 en BRL SIKB 11000. Dit allemaal om de kwaliteit van de dienstverlening te kunnen waarborgen en om op de hoogte te blijven van de trends in de branche.

Terug naar het overzicht
Bel.mij.terug.
We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
Op.de.hoogte.blijven

Vul je mailadres in om op de hoogte te blijven van CONRAD STANEN. Je ontvangt alleen updates als deze echt relevant zijn.

We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »