CONRAD COMBI 300 HD BOORMACHINE VOOR ROSSINGH

De Conrad Combi 300 is een combinatie-boormachine die veelvuldig gemonteerd wordt op truckchassis of op rupsonderstel. Het is een zeer gewild model waarop de diverse boorsystemen gezamenlijk geïntegreerd kunnen worden, door zijn multifunctionaliteit is de combi 300 zeer breed inzetbaar.

De Combi 300 HD van Rossingh is uitgerust met een hydraulisch gedreven rupsonderstel met rubber gevulkaniseerde platen, en een lengte van ca. 3,5 meter. De rijsnelheid is traploos regelbaar. Met de I-QAN radiografische bedieningsunit kunnen zowel de rupsaandrijving als alle belangrijke boorfuncties worden bediend. Geïntegreerd op deze bedieningsunit is een vermogensregeling die wanneer er 5 sec niets wordt bediend het dieselmotortoerental reduceert naar stationair. Zodra er een functie wordt bediend is het volle vermogen weer beschikbaar. Dit resulteert in minder geluid, lagere uitstoot en zuiniger brandstofverbruik.

Een modem in de bedieningskast stelt Conrad Stanen in staat om middels een tot stand gebrachte inbelverbinding datagegevens te kunnen inzien en te analyseren. Om de inbelverbinding tot stand te brengen is een mobiel data-abonnement en gebruik van het Parker digitaal netwerk en de software noodzakelijk.

Rossingh Drilling uit Gasselte is gespecialiseerd partner voor aardwarmte, seismische boringen en bronboringen. Jan Rossingh startte in 1999 voor zichzelf, na jarenlang ervaring te hebben opgedaan bij diverse seismische bedrijven. De organisatie staat voor kwaliteit en beschikt dan ook over een zeer ervaren team van boormeesters en een modern wagen- en machinepark dat voldoet aan de laatste technische eisen.

Terug naar het overzicht
Bel.mij.terug.
We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
Op.de.hoogte.blijven

Vul je mailadres in om op de hoogte te blijven van CONRAD STANEN. Je ontvangt alleen updates als deze echt relevant zijn.

We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »