CONRAD COMBI 300 VOOR DUITSE THADE GERDES

De Conrad Combi 300 is een combinatie-boormachine die veelvuldig gemonteerd wordt op rupsonderstel of op truckchassis. Het is een zeer gewild model waarop de diverse boorsystemen gezamenlijk geïntegreerd kunnen worden. Met zijn multifunctionaliteit is de combi 300 breed inzetbaar.

Multifunctioneel en flexibel

Deze specifieke Conrad Combi 300 is uitgerust met de nieuwste technologieën, en is zoals elke Conrad boorinstallatie volledig naar wens van de klant samengesteld. Onder andere zijn een Conrad CRT 419 rotatietafel en een Palfinger autolaadkraan gemonteerd. Met de autolaadkraan kunnen boorbuizen en casing gehandeld worden. Een poliepgrijper is aan de kraan gemonteerd voor maximale flexibiliteit in het handelen van verschillende maten casing.

Op de achterzijde van de machine is een heftruckmast gemonteerd voor het eenvoudig kunnen verplaatsen van boorbenodigdheden, ook in moeilijk begaanbaar terrein waar standaard equipment niet kan komen.

- De boorsystemen zijn opgesteld en geïnstalleerd zodat ze snel kunnen worden uitgewisseld met de andere boorsystemen.
- Boormast is uitgerust met mastdump (schuifsysteem), maximale slag is 0,6 meter. Voor het positioneren van het draaitafelsysteem op de grond om stabiliteit te bieden.
- De rotatietafel kan gemakkelijk worden aangesloten / losgekoppeld en vervangen.
- Er is een EURO 6-dieselmotor op de boormachine geïnstalleerd. Het voordeel van dit motortype is dat het minder emissies uitstoot en een lager brandstofverbruik heeft.
- De geluidswerende motorbehuizing zorgt voor een laag geluidsniveau. Deze Combi 300 is zeer geschikt voor het werken in de bebouwde kom.

- Met het oog op de huidige veiligheidseisen is een veiligheidshek gemonteerd om de boorkop. Zodra het hek geopend wordt, worden de rotatiesnelheid en het koppel van de boorkop of rotatietafel verlaagd zodat beklemming voorkomen wordt.

Over Thade Gerdes

Thade Gerdes is een familiebedrijf uit het noorden van Oost-Friesland en werd opgericht in 1900. Het staat sinds de start bekend als een betrouwbare boorspecialist voor kleine en middelgrote projecten en heeft een naam, zelfs ver buiten de grenzen van Oost-Friesland. De organisatie bevindt zich al in de derde generatie van het management en de tweede en derde generatie van de lokale uitvoerders. Thade Gerdes combineert deskundigheid met technologische innovatie en eigentijdse klantenservice.

Terug naar het overzicht
Bel.mij.terug.
We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
Op.de.hoogte.blijven

Vul je mailadres in om op de hoogte te blijven van CONRAD STANEN. Je ontvangt alleen updates als deze echt relevant zijn.

We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »