CONRAD SBM 7 SPOELBOORMACHINE VOOR DUITSE HÖLSCHER WASSERBAU

De Conrad SBM 7.0C is een prachtige aanwinst voor Hölscher Wasserbau dat net over de grens na Emmen en ter Apel is gevestigd in de Duitse gemeente Haren. Deze ervaren organisatie bij onze oosterburen legt de focus op droge voeten, in elke omstandigheid. Zowel in de particuliere als in de industriële bouwprojecten gebruikt deze toonagevende Europese expert de juiste waterverlagings- en afvoermethoden. De expertisegebieden? Droge bouwplaatsen, waterbehandeling en de milieuvriendelijke, efficiënte terugkeer van water naar de aquifer.

Conrad Stanen

Co-creatie in optima forma


Net als de andere productielijnen van Conrad wordt ook de SBM-serie continu doorontwikeld. De basis? Input van onze opdrachtgevers in het veld. Co-creatie in optima forma dus eigenlijk. Directe opbouw aan de graafmachine, waarbij de hoofdboom aangepast wordt teneinde een optimale booropstelling en transportsituatie te creëren. Graafmachine – boormast combinatie is een twee-éénheid.

  • Aansluiting van de boormast op de graafmachine via het snelwisselsysteem waardoor de graafmachine multifunctioneel inzetbaar blijft.
  • Hoogte verstelling tussen mast en hoofdscharnier teneinde goed gepositioneerd over damwanden heen / of op dieper of hoger gelegen vlakken te kunnen boren.
  • Dwarsrotatie verstelling tussen mast en hoofdscharnier t.b.v. het verticaal kunnen van de mast bij enig scheefstand van de graafmachine.
  • Zwenk / rotatie- inrichting in het hoofdscharnier t.b.v. optimale bereikbaarheid van gaten die vlak tegen de muur of damwanden gemaakt moeten worden zonder de graafmachine te hoeven verplaatsen.
  • Het boorproces vanuit de cabine bedienbaar middels vast opgestelde bedieningshandles.
  • Zowel het boorproces als de graafmachine op afstand bedienbaar middels radiografische besturing

Conrad Stanen
Conrad Stanen

Terug naar het overzicht
Bel.mij.terug.
We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
Op.de.hoogte.blijven

Vul je mailadres in om op de hoogte te blijven van CONRAD STANEN. Je ontvangt alleen updates als deze echt relevant zijn.

We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »