CRT 324 ROTATIETAFEL VOOR IMB-SPIRK OOSTENRIJK

IMB-Spirk uit Oostenrijk handelt in boorsystemen, injectiesystemen en meettechnieken voor gespecialiseerde funderingstechnieken. Aan bouwbedrijven in heel Europa verkopen en verhuren zij hun veelzijdige en hoogwaardige apparatuur. In de fabriek zijn ze goed uitgerust om grote apparatuur te repareren. Dit maakt het mogelijk om aan de individuele vereisten en vereisten van hun klanten te voldoen door standaardapparatuur aan te passen en zo de best mogelijke implementatie van speciale orders te garanderen. Voor een rotatietafel CRT 419 kwamen zij bij Conrad uit. Dit maal koos IMB voor de CRT 324.

CRT 324
De CRT 324 van IMB-Spirk is uitgevoerd met afsteuncilinders voor optimale stabiliteit en met snelwissel. Dankzij het intelligente design van de inserts is het mogelijk om deze efficiënt en snel te wisselen naar een andere diameter casing. Tevens zijn de klem-inserts voorzien van slijtplaten die ook eenvoudig gewisseld kunnen worden.

De rotatietafel is uitgevoerd met een hydraulische casingklem, gemonteerd onder de rotatietafel, voor het vastklemmen van de casing gedurende in- en uitbouwen. Doorlaat van deze klem kan door middel van inserts aangepast worden voor kleinere diameter-casing.

Max. koppel2.200 daNm
Max. doorlaat335 mm
Max. slag500 mm
Trekkracht20.000 daN
Drukkracht10.000 daN (met voldoende verankering)
Draaisnelheid0 - 10 tpm


Terug naar het overzicht
Bel.mij.terug.
We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
Op.de.hoogte.blijven

Vul je mailadres in om op de hoogte te blijven van CONRAD STANEN. Je ontvangt alleen updates als deze echt relevant zijn.

We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »