DE RUITER AAN DE SLAG MET CONRAD COMBI 500

Uitgevoerd met een boorpijpmanipulatie systeem en alle belangrijke boorfuncties radiografisch te bedienen, is de Combi 500 een geavanceerde en één van de meest modernste boormachines in zijn klasse. De Combi 500 kan klantspecifiek ingericht worden voor het spoelboren, zuig- / luchtliftboren, pulsboringen, kernboringen en hamerboringen. Hij heeft een vast bedieningspaneel t.b.v. het bedienen van alle nevenfuncties, inclusief de dieselmotorbediening en een radiografische bedieningsunit t.b.v. van de rupsaandrijving, en de boorfuncties.

Over de Ruiter
De oorsprong van De Ruiter ligt in Hardinxveld. Hier werd in 1868 gestart met het uitvoeren van werkzaamheden aan dijken. Rond 1890 verhuisde het bedrijf naar Leiden later naar Amsterdam, waar het betrokken werd bij de aanleg van het drinkwater- en electriciteitsnet. De werkzaamheden werden al snel uitgebreid met het boren van waterwinputten, het uitvoeren van bemalingen en bodemonderzoek te land en te water. Sinds maart 2015 werkt het bedrijf onder de naam De Ruiter Grondwatertechniek. Begin maart 2016 verliet De Ruiter na bijna een eeuw Halfweg en verhuisde naar Haarlem.

Terug naar het overzicht
Bel.mij.terug.
We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
Op.de.hoogte.blijven

Vul je mailadres in om op de hoogte te blijven van CONRAD STANEN. Je ontvangt alleen updates als deze echt relevant zijn.

We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »