DIVAGO BORINGEN START MET CONRAD BOXER 200

Dieter van Gorp is Zaakvoerder en boormeester bij Divago Boringen. Hij neemt een decennium aan ervaring in de boorwereld mee. In 2021 begon hij aan het eerste project in Leopoldsburg met zijn eigen machine: de Conrad Boxer 200. Met een duidelijke specialisatie in geothermische boringen en waterputten is dit natuurlijk een prachtige keuze.

Conrad Stanen

Manipulator zorgt voor verlichting

De manipulator van de Boxer is voorzien van een halfautomatische bediening. Met een enkel commando wordt de boorpijp volautomatisch uit het magazijn gehaald of teruggebracht. Dit zorgt voor optimaal bedieningscomfort. De machine draait op een Volvo motor Stage V. De Boxer 200 voldoet hiermee aan de huidige emissie-eisen en daarmee is Divago klaar voor de toekomst.

Conrad Stanen
Conrad Stanen

Realtime data 

Een andere, moderne toevoeging op de installaties van Conrad is het modem, dat gemonteerd wordt in de mast. Dit biedt Conrad de mogelijkheid om middels een draadloze verbinding realtime datagegevens te kunnen inzien en analyseren. Een groot voordeel voor de boormeester ter plaatse, maar vooral om tijdig inzicht te hebben in de prestatie van de grondboormachine. We monitoren op deze wijze de werking van al onze installaties.

Terug naar het overzicht
Bel.mij.terug.
We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
Op.de.hoogte.blijven

Vul je mailadres in om op de hoogte te blijven van CONRAD STANEN. Je ontvangt alleen updates als deze echt relevant zijn.

We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »