DUITSE MEYER KANAL UND INDUSTRIESERVICE KIEST VOOR SBM 6.0C

Meyer Kanal- und Industrieservice GmbH uit het Duitse Nienburg is al sinds de oprichting van het rioolbedrijf in 1977 een betrouwbare partner voor alles wat met riool- en leidingreiniging, civiele techniek, afwatering en milieudiensten te maken heeft. Afgelopen maand werd de nieuwe spoelboormachine, een Conrad SBM 6.0C in gebruik genomen.

Conrad Stanen

Graafmachine omgebouwd naar spoelboormast

De Conrad SBM-serie is oorspronkelijk ontwikkeld in één toer tien meter lange filters te kunnen plaatsen bij bronbemalingsprojecten. Nu, een paar decennia later zijn onze spoelboormast veel breder inzetbaar. Bestaande graafmachines worden omgebouwd naar een spoelboormachine op maat. In het geval van Meyer werd op de bestaande CAT-graafmachine een vaste, hydraulisch positioneerbare boormast met een slagkracht van 6 meter gemonteerd, met een trekkracht van 1.850 daN en drukkracht van 900 daN. Het boorproces is met bedieningshandles vanuit de cabine bedienbaar.

Conrad Stanen
Conrad Stanen

Terug naar het overzicht
Bel.mij.terug.
We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
Op.de.hoogte.blijven

Vul je mailadres in om op de hoogte te blijven van CONRAD STANEN. Je ontvangt alleen updates als deze echt relevant zijn.

We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »