EERSTE ELEKTRISCHE SBM 50 VOOR VAN GRINSVEN

Van Grinsven grondboringen en bronbemaling bv is een Nederlandse onderneming die zich richt op het uitvoeren van grondboringen en bronbemalingen voor diverse toepassingen. Het bedrijf beschikt over een uitgebreid machinepark en ervaren medewerkers die in staat zijn om projecten van elke omvang en complexiteit uit te voeren.

Van Grinsven Grondboringen en Bronbemaling is opgericht in 1997 en heeft sindsdien een sterke reputatie opgebouwd in de branche. Door te werken met de nieuwste technologieën en materialen kan Van Grinsven op een uiterst efficiënte en duurzame manier bijdragen aan de toekomst. Dit bewijst de organisatie eens te meer met de aankoop van de elektrische Conrad SBM 50.

"Ons streven een duurzame partner te zijn heeft een nieuwe dimensie gekregen met de aanschaf van deze hypermoderne spoelboormachine"

SBM 50-E 6: COMPACT EN VOLLEDIG ELEKTRISCH

De supercompacte en volledig elektrische spoelboormachine voor bronbemaling binnen de productlijn van Conrad is de SBM 50-E 6. Deze geavanceerde wendbare installaties zijn speciaal uitgerust voor het plaatsen van bemalingsfilters in moeilijk begaanbaar terrein en krappe ruimtes. Dankzij de 360° draaikrans is het gemakkelijk om de machine in elke positie te manoeuvreren. De elektrische SBM 50 is met zijn volledig radiografische bediening en rupsonderstel een klein feestje voor iedere boormeester. En dat geldt niet alleen op locatie.

Terug naar het overzicht
Bel.mij.terug.
We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
Op.de.hoogte.blijven

Vul je mailadres in om op de hoogte te blijven van CONRAD STANEN. Je ontvangt alleen updates als deze echt relevant zijn.

We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »