GEOSERVICES BREIDT UIT MET CONRAD BOXER 200

De Conrad Boxer 200

De Conrad Boxer 200 is een vaste waarde in het productaanbod van Conrad. Het is een machine met spierballen, maar een die eenvoudig 'te handelen' is. Het bedieningscomfort kun je gerust hoog noemen. De Boxer 200 is op veel onderdelen ieder keer vergelijkbaar en toch heeft iedere machine zijn eigen specs.

Conrad Stanen

De Conrad Compact Reclaimer 

Deze installatie van Geoservices is bijvoorbeeld al compleet voorbereid op de koppeling met de Conrad Compact Reclaimer (ontzandingsunit met de naam CCR) is uitgerust met een zogenaamde verdringerpomp. Deze verdringerpomp biedt boormeesters de mogelijkheid om ook in moeilijkere omstandigehden te boren. Deze Boxer 200 is dan ook uitermate geschikt voor het werken in een klei-achtige ondergrond. Deze boortechniek is krachtiger en daarmee is de maximale werkdruk hoger. Toch is de boormachine van Geoservices ook voorzien van de traditionele centrifugaalpomp.

Conrad Stanen
Conrad Stanen

Maatwerk in pompwerk

Bij Conrad staan we voor maatwerk en custom installaties. De pompkeuze is dan ook vrij. Afhankelijk van de booromstandigheden kan een keuze voor de juiste pomp worden gemaakt. Voor elke ondergrond is er een geschikte pomp, de mogelijkheden zijn eindeloos. Daarnaast wordt inmiddels stevig doorgewerkt aan een eigen pompsysteem, waarin the best of all worlds worden samengevoegd. Maar daarover later meer. meer »

The best of both worlds

Over Geoservices 

Geoservices uit stamt af van boorbedrijf ‘Dammekens Putboringen' en heeft sinds 1980 een toonaangevende expertise in de warmtepompindustrie opgebouwd. In 1993 startte Jos Dammekens met de firma Geoservices in Hoboken in Belgie. In 1996 maakte huidig zaakvoerder van Geoservices Danny Maes kennis met de warmtepomp. Als koeltechnieker plaatste hij zijn eerste warmtepomp voor Jos Dammekens en was al snel onder de indruk van dit soort verwarming. In 2003 nam hij de organisatie over van Dammekens, die er nog 5 jaar zou werken. Jos Dammekens was een specialist in het berekenen van de verticale aardwarmtewisselaars voor warmte onttrekking, een zeer belangrijk en vaak onderschat onderdeel in een geothermisch warmtepompsysteem. Deze kennis werd meegenomen en dit resulteerde in 2008 tot de aanschaf van de eerste boortoren. Ondertussen plaatst Geoservices jaarlijks meer dan 200 warmtepompen in heel Vlaanderen voor verwarming en koeling van privéwoningen, appartementsblokken, kantoor- en industriële gebouwen.

  Terug naar het overzicht
  Bel.mij.terug.
  We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
  Op.de.hoogte.blijven

  Vul je mailadres in om op de hoogte te blijven van CONRAD STANEN. Je ontvangt alleen updates als deze echt relevant zijn.

  We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »