GROENER DAN DE HULK VAN GEO4NRG WORDT HET NIET

Dat Nederland van het gas af moet is geen verrassing meer. Op het nieuws hoor je er dagelijks iets over. In 2050 zijn we allemaal aan de hernieuwbare energie. Beter voor onszelf en vooral beter voor de planeet. Geo4NRG levert een actieve bijdrage aan de energietransitie in Nederland. Dit doet deze specialist in bronboringen met betaalbare en hoogwaardige bodemwarmtewisselaars voor gesloten bodemenergiesystemen. Kwalitatief en geschikt voor iedere warmtepomp. 'Want alleen het beste is goed genoeg.' Wie kiest voor kwaliteit, die komt natuurlijk bij een Conrad machine uit.

Conrad Stanen

Bronboring zonder gedoe


De Conrad Boxer 200 is ontwikkeld als krachtige, compacte grondboorinstallatie met een rupsonderstel. De Boxer 200 is een zeer populaire machine binnen het leveringsprogramma van Conrad. Deze uiterst moderne installatie wordt volledig radiografisch bediend en laat zich mede door zijn afmetingen goed manoeuvreren in moeilijk begaanbaar terrein en in krappe omgevingen. Iedere Boxer 200 kan klantspecifiek ingericht worden voor het spoelboren, zuig- / luchtliftboren, pulsboren, sonisch boren, core boringen en hamerboringen

Conrad Stanen
Conrad Stanen

  Terug naar het overzicht
  Bel.mij.terug.
  We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
  Op.de.hoogte.blijven

  Vul je mailadres in om op de hoogte te blijven van CONRAD STANEN. Je ontvangt alleen updates als deze echt relevant zijn.

  We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »