KOOP WATERMANAGEMENT B.V. AAN SLAG MET CONRAD SBM 9.0C

Koop Watermanagement is een familiebedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in pasklare oplossingen voor de meest uitéénlopende projecten op het gebied van grondwateronttrekking en grondwaterbehandeling. De Koop Group komt voort uit Koop Bronbemaling uit Oldenzaal. Oprichter Gerard Koop startte met zijn bedrijf in maart 1969. De organisatie is in de decennia ertussen enorm gegroeid, niet in de laatste plaats door continue innovatie. Daar vinden Koop en Conrad elkaar dan ook.

Naast zelfgroei groeit Koop door de acquisitie van bestaande ontwateringsbedrijven. De nieuw gecreëerde vestigingen zijn lokaal verankerd en wereldwijd geïntegreerd in de Koop Group en haar filosofie. In de loop der jaren is het werkterrein van Koop steeds verder uitgebreid, evenals het materieelpark. De SBM 9.0C is dan ook niet de eerste installatie die Koop bij Conrad heeft afgenomen. Zo heeft de organisatie bijvoorbeeld ook een Conrad Boxer 200 in gebruik.

Over de SBM 9.0C


De Conrad spoelboormast SBM is in oorsprong ontwikkeld voor het in één toer kunnen plaatsen van 10 meter lange filters bij bronbemalings projecten. Na ruim 20 jaar door ontwikkelen is deze spoelboormast voor een zeer ruim scala aan mogelijkheden inzetbaar geworden. Deze spoelboormast voor bronbemaling heeft een effectieve slag van 9 meter, een trekkracht van 1.000 daN en een drukkracht afgesteld op ca. 800 daN. De mast is gemonteerd op een graafmachineonderstel. Het hoofdscharnier is zodanig ontworpen dat de mast geroteerd t.o.v. op de graafmachine staat waardoor men vanuit de cabine te allen tijde een goed overzicht op het boren houdt. De nieuwe SBM 9.0C wordt vrijdag 6 september gepresenteerd op de Open Dag van Koop in Duitsland.

Terug naar het overzicht
Bel.mij.terug.
We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
Op.de.hoogte.blijven

Vul je mailadres in om op de hoogte te blijven van CONRAD STANEN. Je ontvangt alleen updates als deze echt relevant zijn.

We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »