KOOP WATERMANAGEMENT KOOPT BOXER 200

Afgelopen week leverde Conrad een strak witte Boxer 200 op aan Koop. Koop beschikt op het gebied van watermanagement over jarenlange ervaring en betrouwbare vakkennis en heeft vestigingen in Nederland en Duitsland. De gekwalificeerde medewerkers en technieken garanderen een deskundig en veelzijdig toepasbare dienstverlening. Koop Watermanagement is een vertrouwd beeld op vele grote en kleine bouwterreinen.

De Boxer 200 is een krachtige, compacte en in verhouding lichte grondboormachine op een rupsonderstel. De Boxer 200 is populair binnen de productlijn van Conrad.

Deze moderne installatie wordt volledig radiografisch bediend en laat zich door zijn compacte opzet uitstekend manoeuvreren in lastig begaanbaar terrein en daar waar weinig werkruimte is. De Boxer 200 wordt altijd klantspecifiek ingericht voor het spuitboren, zuig- / luchtliftboren, het pulsboren, sonisch boren, core boringen en hamerboringen.

Terug naar het overzicht
Bel.mij.terug.
We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
Op.de.hoogte.blijven

Vul je mailadres in om op de hoogte te blijven van CONRAD STANEN. Je ontvangt alleen updates als deze echt relevant zijn.

We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »