MEESTERSCHAP IN BODEMENERGIE EN GEOTHERMIE

De Boxer 200 GT, onze meest verkochte grondboormachine, is afgeleverd aan Remborg. Deze specialisten in duurzame energie hebben voortaan de beschikking over een echte krachtpatser inclusief CCR 1000. De boorspoeling wordt nu direct en constant gefilterd. Resultaat? Verhoogde efficiëntie, een stevige kostenbesparing en geen noodzaak voor grote bezinkbassins.

Conrad Stanen

De naam REMBORG staat voor Grootmeester (Rembrandt) en Waarborg. Een knipoog naar het oude ambacht. En niet geheel onterecht is gebleken. Remborg is nu uitgerust met een installatie die past als een maatpak. Van bodemenergie tot geothermie. Deze machine maakt Remborg's no-nonsens aanpak om Nederland gasloos te maken nog efficiënter. Dankzij automatische boorpijpmanipulatie, bedieningscomfort via radiografische besturing en een hi-res antireflectiescherm, zorgen de Boxer 200 GT en CCR 1000 voor een geoptimaliseerd boorproces.

Dieper ingaan op deze winnende combinatie? Neem contact op.

Terug naar het overzicht
Bel.mij.terug.
We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
Op.de.hoogte.blijven

Vul je mailadres in om op de hoogte te blijven van CONRAD STANEN. Je ontvangt alleen updates als deze echt relevant zijn.

We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »