OOK TWEEDE BOXER 200 READY TO GO VOOR BOUTENGEOTRON

BoutenGeotron is een gerespecteerd partner bij het uitvoeren van milieutechnische en geotechnische projecten in heel Europa. Met de twee Boxers kan de organisatie nog meer gas geven. BoutenGeotron ondersteunt bedrijven en overheid van grondige bodemanalyses tot boorwerk en bemalingen in het veld: het bedrijf uit Beuningen verzorgt het complete pakket. De organisatie komt voort uit een fusie tussen grondwaterspecialist Bouten, dat al in 1923 met haar werkzaamheden startte, en geotechnisch en milieukundig onderzoeksbureau Geotron voor het serieuze boorveldwerk. Deze gezamenlijke en maatgerichte aanpak zorgden al snel voor klandizie van aannemers, overheden, ingenieursbureaus, zandwinnaars, bouw- en baggerbedrijven, in Nederland en inmiddels ver daarbuiten. De nieuwe Conrad Boxers worden ingezet bij het installeren van warmtelussen en gaan de organisatie helpen verder te groeien.

BoutenGeotron maakt deel uit van de K3-organisatie. Zes ondernemingen die Nederland met elkaar nóg mooier maken. Door samen te werken aan creatieve en innovatieve oplossingen met waarde voor mens, dier en landschap. Elk met een eigen specialisatie: het winnen, verwerken en leveren van (bouw)grondstoffen, gebiedsontwikkeling, logistiek en boortechniek. Duurzame gebiedsontwikkeling staat in alle werkzaamheden centraal. Voor nu en voor de toekomst.

Terug naar het overzicht
Bel.mij.terug.
We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
Op.de.hoogte.blijven

Vul je mailadres in om op de hoogte te blijven van CONRAD STANEN. Je ontvangt alleen updates als deze echt relevant zijn.

We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »