RED IS THE NEW GREEN

Conrad op bezoek bij de mannen van Renewable Energy Drilling op de bouwplaats in Den Haag. Jeffrey Noordhoek en Luwe Evertse vertellen met een brede lach op hun gezicht over hun start in de boorwereld, gesloten bronsystemen, het bouwen aan een team en natuurlijk over techniek, data en innovatie. Een ding is zeker: er wordt keihard gewerkt aan een groenere toekomst bij RED.

Conrad Stanen

Voor iedereen toegankelijk

De mannen van RED willen duurzame energie voor iedereen toegankelijk maken, niet alleen voor de dikke portemonnee. 'Wij zijn dit bedrijf gestart door onze ervaring uit de bouw en geothermie te combineren. De liefde om de wereld een stukje beter achter te laten dan wij hem aantroffen. Dat is een belangrijke kernwaarde van ons bedrijf.' 

Conrad Stanen
Conrad Stanen

Twee maal een decennium aan ervaring

Jeffrey heeft een carriere achter de rug in de geothermie en heeft 10 jaar lang gestuurde boringen gedaan voor alle grote concerns in de wereld. Luwe heeft 10 jaar een aannemersbedrijf gehad waarin de variaties van renovatie tot nieuwbouw veelvuldig langs zijn gekomen. Hun gezamenlijke kennis zetten zij sinds halverwege 2021 in om zich te blijven ontwikkelen in gesloten bronsystemen. Dit heeft bijvoorbeeld al geresulteerd tot de ontwikkeling van een volledige nieuwe groutingmachine.

We willen de wereld een beetje beter achterlaten dan dat we hem aantroffen!

Jeffrey en Luwe zijn nog steeds druk met innoveren in de branche, de doelstellingen hiervan zullen altijd blijven om aardwarmte zo toegankelijk mogelijk te maken voor ieder huishouden en de effectiviteit tot een maximum te benutten.

  Terug naar het overzicht
  Bel.mij.terug.
  We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
  Op.de.hoogte.blijven

  Vul je mailadres in om op de hoogte te blijven van CONRAD STANEN. Je ontvangt alleen updates als deze echt relevant zijn.

  We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »