REMON NEEMT 3E BOXER 200 VAN CONRAD IN GEBRUIK

We zijn trots op onze jarenlange samenwerking met REMON waarbinnen het servicecontract een belangrijke rol speelt. Naast de Boxer 200 serie zijn ook een Conrad Combi 300 en 500 actief. Al meer dan 35 jaar zorgt REMON voor schoon, helder water. REMON biedt haar klanten een op de specifieke behoeften afgestemd concept rondom water - van de keuze van de beste boorplaats tot en met de bronboring, van de waterzuiveringsinstallatie tot en met de benutting van aardwarmte.

Kwaliteit kent geen grenzen
REMON is een van de grote specialisten in Nederland als het gaat om het eigen bronwater en staat ruim 40.000 klanten in alles terzijde. Boerderijen, kassen, sauna’s, handels- en industriebedrijven - REMON is partner voor elke toepassing. Welke waterkwaliteit heb ik nodig? Welke grenswaarden moet ik aanhouden? Hoe krijg ik bij veel aansluitingen toch overal een gelijkmatige waterdruk? Welke vergunningen heb ik nodig? Kan ik met dit water ook de melktank spoelen? Heb ik een reservoir nodig? REMON bekommert zich om alle belangrijke details.

Terug naar het overzicht
Bel.mij.terug.
We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
Op.de.hoogte.blijven

Vul je mailadres in om op de hoogte te blijven van CONRAD STANEN. Je ontvangt alleen updates als deze echt relevant zijn.

We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »