SBM 50-E voor Koop Bronbemaling B.V.

Bij Conrad Stanen zetten we stappen naar een duurzamere toekomst. Een belangrijk onderdeel van deze transitie is onze focus op het ontwikkelen van elektrische grondboorinstallaties. Deze machines bieden een duurzaam alternatief voor de dieselmodellen. Zo ook onze recent afgeleverde Elektrische SBM 50-6 E Spoelboormast voor Koop Bronbemaling. 

Koop Bronbemaling is al meer dan vijftig jaar aan slag met grondwaterverlaging en waterbehandeling. Hun volledig elektrische, emissievrije CONRAD SBM 50-6 E is ontworpen om tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar duurzame oplossingen in de branche waarin Koop acteert. En laten we eerlijk zijn, vernieuwen in de techniek is een continu proces. Innovatie gaat alleen steeds meer in een stroomversnelling. 

We zijn Koop Bronbemaling B.V. Nederland dankbaar voor hun hernieuwde vertrouwen en wensen hen veel succes met hun toekomstige projecten. Samen werken we aan een duurzamere toekomst!

Conrad Stanen
Conrad Stanen
Conrad Stanen


Terug naar het overzicht
Bel.mij.terug.
We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
Op.de.hoogte.blijven

Vul je mailadres in om op de hoogte te blijven van CONRAD STANEN. Je ontvangt alleen updates als deze echt relevant zijn.

We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »