SPOELBOORMAST SBM 6.0 C VOOR WALTER CLAUSEN

Walter Clausen GmbH werd in 1987 opgericht in Nordstrand en werkt tegenwoordig vanuit Quickborn. Walter Clausen is een erkende specialist voor drainage en verhuur van pompen. De focus van het familiebedrijf ligt op grondwaterverlaging door middel van horizontale en verticale drainagemaatregelen. Deze zijn verbonden met de claim om klanten de meest economische en technisch meest geschikte procedure te bieden. Sinds 2006 is ingenieur waterbeheer Martin Clausen de enige directeur.

De meest voorkomende toepassingsgebieden vind je in Noord-Duitsland of in de noordelijke deelstaten en in Denemarken. De tientallen jaren ervaring, ultramoderne technologie en vooral klantgerichte probleemoplossingen maken van Walter Clausen GmbH een van de topadressen voor drainage in Noord-Duitsland. Wij zijn dan ook ontzettend trots dat de organisatie wederom voor Conrad heeft gekozen met de spoelboormast op maat.

De Conrad SBM-serie is ontwikkeld voor het in één toer kunnen plaatsen van filters bij bronbemalings projecten. Na ruim twee decennia doorontwikkelen is deze spoelboormast voor een zeer ruim scala aan mogelijkheden inzetbaar. Deze spoelboormast op rupsonderstel is vanwege zijn compacte vorm en eenvoudig aan te sturen techniek, uitermate geschikt voor bemalingsfilters en kleinere bouwplaatsen. We hebben een manueel buizen-handling-systeem toegepast om snel en eenvoudig boorbuizen te kunnen in- en uitbouwen.

Terug naar het overzicht
Bel.mij.terug.
We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
Op.de.hoogte.blijven

Vul je mailadres in om op de hoogte te blijven van CONRAD STANEN. Je ontvangt alleen updates als deze echt relevant zijn.

We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »