TWEEDE BOXER 100 VOOR VAN KESSEL

De revolutionaire Boxer 100 Jetting Mast is specifiek ontwikkeld voor een snelle en effectieve plaatsing van bemalingsfilters. Handmatige plaatsing is daardoor voorgoed verleden tijd! Deze spoelboormast is standaard uitgerust met volledig radiografische bediening. Dat betekent dat alle boorfuncties, zoals het rijden, opstellen en de start-stop functie van de dieselmotor radiografisch bedienbaar zijn. De radiografische bediening zorgt voor een enorme bewegingsvrijheid. Hierdoor heeft de boormeester een goed overzicht op het complete boorproces en de omgeving. Bovendien zorgt deze bediening voor een veilige afstand tussen de draaiende delen. Dit voorkomt gevaarlijke werkomstandigheden.

De belangrijkste eigenschappen van de Boxer 100 op een rij:

- Gemonteerd op rupsonderstel voor optimale verplaatsing
- Voorzien van de meest recente technieken
- Geavanceerde, maar toch toegankelijke installatie
- Uitgerust met volledige radiografische bediening
- Draaikrans met 360° rotatiemogelijkheid
- Compacte afmetingen en laag gewicht
- Geschikt voor moeilijk begaanbaar terrein of krappe omgevingen

Over Van Kessel
Gebr. van Kessel is een verrassend veelzijdige onderneming die civiele projecten uitvoert voor Rijkswaterstaat, Provincies, Gemeenten, Haven- en Waterschappen. Het bekende 'wiebertje' in het logo van Gebr. van Kessel kom je ook tegen tijdens werkzaamheden langs snelwegen, in woonwijken, en op particuliere- en bedrijfsterreinen.

Terug naar het overzicht
Bel.mij.terug.
We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
Op.de.hoogte.blijven

Vul je mailadres in om op de hoogte te blijven van CONRAD STANEN. Je ontvangt alleen updates als deze echt relevant zijn.

We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »