VAN GRINSVEN KIEST VOOR FULL OPTION MAATWERK

De indrukwekkende spoelboormast SBM 9.0C is gebouwd op een Takeuchi TB290-2 graafmachine. En combineert zo twee sterke merken tot optimale boorinstallatie. Deze SBM is geschikt voor diverse boortechnieken en met de geroteerde mast houd je optimaal zicht tijdens de boorwerkzaamheden. Met een effectieve slag van 9 meter, een boorkop met een doorlaat van 100 mm met quickvalve en hydraulische bedienbare lier, afsluiter en afvangklem een machine die het werk zo eenvoudig mogelijk houdt. Daarnaast is veiligheid een groot goed en is ook deze boorinstallatie voorzien van een onafhankelijke veiligheidskeuring. De vetsmering voor Takeuchi en de SBM 9.0 C wordt verzorgd door vaste partner SKF.

Conrad Stanen

Over Van Grinsven

Van Grinsven Grondboringen en Bronbemaling is actief in het werkveld van particulieren tot hoofdaannemers en opdrachtgevers in Zuid-Nederland. Verschillen in de bodemopbouw vragen om uiteenlopende werkzaamheden. De organisatie springt hier pragmatisch mee om, mede dankzij jarenlange ervaring. Het bedrijf is in 1997 opgericht in Wilbertoord door Jos van Grinsven, na overname van de firma Swanenberg in Handel, die al decennia lang bemalingswerk uitvoerde. De wortels voeren daardoor terug tot 1960. 

Vertrouwd in de markt

Van Grinsven is een vertrouwde partner in de markt en houdt zich vooral bezig met bronbemaling, horizontale drainage, deepwell bemaling, boren van open en gesloten bron systemen(aardwarmte) en het boren van brand en beregeningsputten. 

Terug naar het overzicht
Bel.mij.terug.
We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
Op.de.hoogte.blijven

Vul je mailadres in om op de hoogte te blijven van CONRAD STANEN. Je ontvangt alleen updates als deze echt relevant zijn.

We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »