VAN GRINSVEN VOL AAN DE BAK MET BOXER 200

De Boxer 200 van Van Grinsven is uitgevoerd in de lichtblauwe huisstijl van de organisatie. We hebben in 2019 veel van deze machines geproduceerd. Deze krachtige grondboorinstallatie is dan ook een zeer populaire machine in ons leveringsprogramma. Vooral omdat hij klant specifiek ingericht kan worden voor het spoelboren, zuig- / luchtliftboren, het pulsboren, sonisch boren, core boringen en hamerboringen.

Over Van Grinsven
Van Grinsven Grondboringen en Bronbemaling is actief in het werkveld van particulieren tot hoofdaannemers en opdrachtgevers in Zuid-Nederland. Verschillen in de bodemopbouw vragen om uiteenlopende werkzaamheden. De organisatie springt hier pragmatisch mee om, mede dankzij jarenlange ervaring. Het bedrijf is in 1997 opgericht in Wilbertoord door Jos van Grinsven, na overname van de firma Swanenberg in Handel, die al decennia lang bemalingswerk uitvoerde. De wortels voeren daardoor terug tot 1960. Van Grinsven is een vertrouwde partner in de markt en houdt zich vooral bezig met bronbemaling, horizontale drainage, deepwell bemaling, boren van open en gesloten bron systemen(aardwarmte) en het boren van brand en beregeningsputten. Bekijk ook de korte video.

Van Grinsven werkt op andere projecten ook met andere machines van Conrad zoals de Boxer 200, het vorige model, de Combi 300 en de KD 33.

Terug naar het overzicht
Bel.mij.terug.
We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
Op.de.hoogte.blijven

Vul je mailadres in om op de hoogte te blijven van CONRAD STANEN. Je ontvangt alleen updates als deze echt relevant zijn.

We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »