VAN TONGEREN LAAT DE BOXER 50 UIT

We zijn trots op ons productaanbod dat bestaat uit de meeste geavanceerde verticale grondboorinstallaties en toebehoren. Al meer dan een eeuw lang wordt elke machine die Conrad oplevert op maat ontwikkeld. Van spoelboormasten tot aan volledig geautomatiseerde boormachines met de meest uiteenlopende boormethodes. We willen blijvend voorop lopen in de branche en zo werd twee jaar geleden ook de Boxer 50 toegevoegd aan ons assortiment.

De Boxer 50 is zeer makkelijk te besturen en volledig radiografisch. Door zijn beperkte maatvoering leent hij zich voor kleinere ruimtes. De boormast heeft een lengte van 6 meter en een telescoopstang zorgt voor 3 meter extra voor het plaatsen van filters tot 9 meter diep. Henk van Tongeren Water & Techniek is sinds dit jaar operationeel met de Conrad Boxer 50. Hoe dat werkt zie je in de korte video die we hebben toegevoegd. Recent stond Conrad Stanen bovendien op de Infra Relatiedagen in de Evenementenhal Hardenberg. De Boxer 50 als eyecatcher deed het meer dan goed.

Terug naar het overzicht
Bel.mij.terug.
We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
Op.de.hoogte.blijven

Vul je mailadres in om op de hoogte te blijven van CONRAD STANEN. Je ontvangt alleen updates als deze echt relevant zijn.

We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »