WOLBERS ONDERWEG MET NIEUWE CONRAD BOXER 200

Wolbers Watermanagement is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in bronbemaling. In 2016 nam de organisatie uit Gees Bronbemaling Johan Geerlings over. Inmiddels is watermanagement in de breedste zin van het woord de core business van Wolbers. Kort door de bocht noemen ze dit "het verplaatsen van water". Wolbers zorgt voor een droge bouwplaats en ook het leveren van tijdelijke pompinstallaties, ontijzeringsinstallaties en containers behoort tot de werkzaamheden.

Conrad Stanen

Bronbemaling met compressor 

Hoewel de organisatie uit Drenthe al met twee Kefdrills werkte, is dit de eerste Boxer van Conrad. Hiermee kan Wolbers nog meer klanten ontzorgen. Vooral de full option versie van de Boxer 200 leent zich voor meerdere werkzaamheden. Zo is de machine inzetbaar voor spoelboringen, zuigboringen als zuigboringen middels luchtlift. Deze Boxer is uitgerust met spoelpomp, een zuigpomp en een compressor, deze laatste is achterop de installatie aangebracht. Door het plaatsen van spoelboorbuizen of dubbelwandige zuigboorbuizen kan eenvoudig geschakeld worden tussen de verschillende boortechnieken.


Conrad Stanen
Conrad Stanen

Watermanagement in de breedste zin van het woord

State of the art boormachine 

De Boxer 200 van Wolbers is de eerste machine met het nieuwe hydraulische systeem van Conrad. de afgelopen periode hebben we stevig ingezet op innovatie op dit punt. Een noodzakelijke stap in het verder optimaliseren en het voldoen aan de huidige verwachtingen. Het voordeel voor zowel Conrad als opdrachtgevers: toegankelijker programmeerwerk en een eenvoudiger op te bouwen systeem. Het betekende de ontwikkeling van andere elektronische componenten en bijbehorende aansturingen. Een systeem dat vanaf nu in alle nieuwe machines wordt doorgevoerd.

Terug naar het overzicht
Bel.mij.terug.
We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
Op.de.hoogte.blijven

Vul je mailadres in om op de hoogte te blijven van CONRAD STANEN. Je ontvangt alleen updates als deze echt relevant zijn.

We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »