Werken.bij.
Conrad.

GEDREVEN DOOR TECHNIEK, DOOR CONTINUE VOORUITGANG. GEPASSIONEERD IN HET ONTWIKKELEN
VAN KLANTGERICHTE, VERTICALE GRONDBOORMACHINES OP DE INTERNATIONALE MARKT.

COME ON IN!

Bij Conrad vinden we het essentieel dat je past in het team. We gaan ervan uit dat je gemotiveerd bent, wilt leren en wilt delen. We geloven in een positieve dynamiek, waarin we werken met én voor elkaar. We gaan dus niet persé voor de eerste, maar voor de beste kandidaat. Zie jij de vacature van je dromen niet staan? Twijfel niet en stuur ons een open sollicitatie of bel met de Margriet of Linda. We maken graag kennis met je.

Vacatures

Er zijn momenteel geen vacatures geplaatst bij Stage/BBL.

Wil je graag meer informatie of gewoon eerst even bellen?

Interviews

COLLEGA'S OVER CONRAD 


Hoe is het om te werken bij Conrad? Je weet natuurlijk pas echt als je al in dienst bent. Daarom vroegen we aan een aantal collega's wat zij vinden van het werken bij Conrad. Ze vertellen over hun werk, hun afdeling en wat ze bijzonder aan onze organisatie vinden. Maar ook hoe het aansluit op hun opleiding en passie.  

Kernwaarden

Solid

Altijd de hoogste kwaliteit leveren, oer-hollandse degelijkheid en vakmanschap, gecombineerd met high-tech mogelijkheden.

Driven

Gedreven door techniek, door vooruitgang. Gepassioneerd in het ontwikkelen van de beste producten op de internationale markt.

Custom

Maatwerk betekent voor Conrad continu innoveren. Installaties die passen als een maatpak, dat is custom voor Conrad.

Powered

De platte organisatie van Conrad betekent voor u: snelheid, daadkracht en betrokkenheid, van het eerste design tot aan het onderhoud.

Bel.mij.terug.
We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
Op.de.hoogte.blijven

Vul je mailadres in om op de hoogte te blijven van CONRAD STANEN. Je ontvangt alleen updates als deze echt relevant zijn.

We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »