Boxer 150 GEO Geleverd aan Thade Gerdes GmbH

Bij Conrad Stanen zijn we trots op de recente levering van onze Boxer 150 GEO aan Thade Gerdes GmbH in Duitsland.

Over Thade Gerdes GmbH

Thade Gerdes GmbH, een familie geleid boorbedrijf uit Norden in Ostfriesland, staat bekend om zijn expertise in grondonderzoek en putbouw. Hun toewijding aan kwaliteit en precisie maakt hen een gewaardeerde partner. We zijn trots dat ze voor onze Boxer 150 GEO hebben gekozen voor hun projecten in de bodemonderzoek. Dit is de derde verticale grondboormachine die wij aan hen leveren, en een vierde is al onderweg.

Conrad Stanen

De Boxer 150 GEO

De Boxer 150 GEO is een ware krachtpatser in ons assortiment. Met Zijn krachtige pull-up van 8.000 daN, gecombineerd met onze CRT 324 rotatietafel en een radiografische bediening voor gegarandeerde gebruiksgemak en precisie, maken deze machine tot een onmisbaar instrument voor boorwerkzaamheden in de bodemonderzoek.

Conrad Stanen
Conrad Stanen

Ontdek onze Verticale Grondboormachines voor Bodemonderzoek!

Ontdek de mogelijkheden van de Boxer 150 GEO en andere verticale grondboormachines binnen onze Bodemonderzoek productlijn. Bezoek onze productpagina voor meer informatie!

Lees meer

Terug naar het overzicht
Bel.mij.terug.
We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
Op.de.hoogte.blijven

Vul je mailadres in om op de hoogte te blijven van CONRAD STANEN. Je ontvangt alleen updates als deze echt relevant zijn.

We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »