BOXER 200 VOOR DUURZAME MISSIE VAN SCHIMMEL TECHNIEK

Schimmel Techniek is breed gecertificeerd als installateur, leverancier van duurzame technieken én opleider. De organisatie uit Barneveld wil de impact op het milieu blijvend verminderen en met verschillende oplossingen blijvend comfort bieden. Daarom wordt doorlopend geinvesteerd in slimmere technieken, beter werken en meer kennis. Duurzaam is dus veel meer dan een woord. Het is een bewustzijn dat een comfortabele toekomst niet los kan worden gezien van onze acties en keuzes hier en nu. En vervolgens het daarnaar handelen. Blijvend. Bij Schimmel lopen ze niet weg voor de verantwoordelijkheid, zij weten welke rol ze willen spelen.

Conrad Stanen

Krachtige aanpak 

Sinds afgelopen week zijn de boormeesters los met hun eerste boormachine, de Conrad Boxer 200. De eerste twee boorlocaties zijn al succesvol aangepakt. Met de Boxer 200 heeft Schimmel een krachtige boormachine in handen die duidelijke toegevoegde waarde biedt in de doelstellingen en de gewenste comfortabele toekomst.

Conrad Stanen
Conrad Stanen

  Terug naar het overzicht
  Bel.mij.terug.
  We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
  Op.de.hoogte.blijven

  Vul je mailadres in om op de hoogte te blijven van CONRAD STANEN. Je ontvangt alleen updates als deze echt relevant zijn.

  We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »