COMBI 300 VOOR VAN GRINSVEN GRONDBORINGEN EN GRONDBEMALINGEN

De Conrad Combi 300 is een combinatie-boormachine die reeds veelvuldig gemonteerd wordt op truckchassis of op rupsonderstel. Het is een zeer gewild model waarop de diverse boorsystemen gezamenlijk geïntegreerd kunnen worden, door zijn multifunctionaliteit is de combi 300 zeer breed inzetbaar.

Deze Combi 300 is klantspecifiek ingericht voor het spuitboren, zuig- / luchtliftboren, het pulsboren, sonisch boren, core boringen en hamerboringen. De Combi 300 laat zich echter ook uitstekend uitvoeren met specifiek één boorprincipe. Standaard worden alle boorfuncties en het rijden met de machine radiografisch op afstand bestuurbaar gemaakt.

Het datalog-systeem dat voor deze Combi 300 is gebruikt geeft continu inzicht in de booromstandigheden en de inzet van de machine. Op basis van meerdere sensoren worden alle boorparameters opgeslagen in het logbestand. Deze worden eenvoudig vertaald naar grafieken en overzichten, zodat terugkoppeling van de inspanningen direct concreet wordt. Bovendien wordt het aantal noodzakelijke monsters verkleind. Op de lange termijn helpen deze cijfers bij toekomstige opdrachten en het onderhoud van de machine.

Van Grinsven is gespecialiseerd in het boren en installeren van brandputten, beregeningsputten en bronsystemen. Met de mechanische boormachine kunnen wij een boordiameters boren van 0.75 mm – 400 mm tot een maximale diepte van 250 meter.

De verschillende putten kunnen variëren van diepte en diameter, dit kan af hangen van één van de volgende factoren de bodemgelaagdheid, grondwaterkwaliteit en de gewenste capaciteit van de put. Tijdens het boren wordt goed gemonsterd om zo de bodemkwaliteit van de bodem zo goed mogelijk vast te stellen en daarna de filter in een zo juist mogelijk grondwater voerend pakket te plaatsen. Als de put is afgesteld wordt de filter omstort met filterzand om de water toevoer naar de put te bevorderen en te zorgen dat er geen zand in de put komt. Als er klei of andere storingslaag wordt doorboord zullen deze netjes wordt terug gestort door middel van mikolit. Nadat de put is afgestort wordt de bron schoon gepompt en de afpomping van de put bekeken. De gegevens worden verwerkt op de computer en daarna opgestuurd naar de klant.

De brand en beregeningsputten kunnen beide in het totaal wordt gemonteerd en gerealiseerd. Dit kan inhouden het monteren en in hangen van een pomp, het afwerken van de putten doormiddel van straatpotten, aanrijdbeveiliging. Van Grinsven staat garant voor een kwalitatieve goede put.

Terug naar het overzicht
Bel.mij.terug.
We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
Op.de.hoogte.blijven

Vul je mailadres in om op de hoogte te blijven van CONRAD STANEN. Je ontvangt alleen updates als deze echt relevant zijn.

We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »