NUCHTERE KEUZE VAN HAWI VOOR CONRAD BOXER 150

Hawi werd opgericht op 1 februari 2010 door Hans Sloetjes en Willem Goossens. De naam is een samenvoeging van de beginletters van beide heren. Hawi is ontstaan uit het bedrijf Hans Sloetjes Tuinmachines en uitgegroeid van het repareren en de verkoop van gazonmaaiers naar het aanleggen van tuinberegeningen. Deze laatste tak heeft Hawi op zich genomen en daarnaast is Hawi zich gaan specialiseren in diverse grondboringen.

Conrad Stanen

Boxer 150 

Deze in de bedrijfskleuren gespoten Conrad Boxer 150 spoelboorinstallatie heeft een compact design en is krachtig in de uitvoering. De machine is standaard uitgerust met een boorbuismanipulatiesysteem, optioneel voor halfautomatische bediening en een 150 meter boorbuisopslag capaciteit. Zo is de Boxer 150 eenvoudig te besturen, ook in de kleine ruimte. Uiteraard bevat ook deze machine bewezen radiografische techniek voor optimaal bedieningscomfort.

Conrad Stanen
Conrad Stanen

Flow Control voor stijgsnelheid 

De Boxer 150 is uitgerust met een Flow Control. Met dit systeem is het mogelijk om de gewenste stijgsnelheid in het boorgat in te stellen. Middels een continue data-analyse op het gebied van waterdruk, pomptoerental en waterflow met ons besturingssysteem, zorgt deze regeling ervoor dat de pomp automatisch bijstuurt naar de ingestelde waarden. Dit is essentieel bij het boren door verschillende bodemlagen. Simpelweg resulteert het werken met de Flow Control in een optimaal boorgat voor uiterst precieze afwerking. Dit systeem is ontwikkeld in 2016 en inmiddels niet meer weg te denken bij de Conrad boorinstallaties.

Terug naar het overzicht
Bel.mij.terug.
We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
Op.de.hoogte.blijven

Vul je mailadres in om op de hoogte te blijven van CONRAD STANEN. Je ontvangt alleen updates als deze echt relevant zijn.

We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »