CORDES AAN DE SLAG MET HAGELNIEUWE BOXER 150

Cordes uit Duitsland werkt vanaf komende maand met de volledig radiografisch bestuurbare Boxer 150 met hypermodern boorbuismanipulatiesysteem. Deze Conrad Boxer bevat aan de onderzijde van de mast een dubbele breekklem voor het plaatsen van de casing. Bovendien is de Boxer 150 uitgerust met modem en dus kunnen de machine en zijn performance worden uitgelezen vanaf kantoor. Het gewicht bedraagt 8,5 ton en de grondboorinstallatie bevat een 100 meter boorstang op het dek, afhankelijk van het type. Verder heeft de Boxer een wisselbare boorpijpcasette en een bevestiging voor een externe zuigpomp aan de achterzijde, zodat men snel kan ombouwen naar zuigboren. Case-doorgang van 330 mm, spoelpomp 100 kuub en minimaal 14 BAR.

Overige typeringen voor de Boxer 150

- De boorsystemen zijn zo opgezet en geïnstalleerd dat ze snel kunnen worden uitgewisseld met de andere boorsystemen.
- Boormast uitgerust met mastdump (schuifsysteem), maximale slag is 0,4 meter voor positionering.
- Er ist een EURO 6-dieselmotor geïnstalleerd. Het voordeel van dit motortype omvat minder emissies en een lager brandstofverbruik.
- De silenced behuizing op deze Boxer 150, zorgt voor een laag geluidsniveau. Deze Boxer 150 is zeer geschikt voor het werken in de bebouwde kom.

Over Cordes

Het bedrijf Cordes Brunnenbau & Erdwärme GmbH werd in 2007 opgericht door bouwmeester Bernd Cordes en staat met zijn ervaren team en moderne machines bekend als een competente partner in putconstructie en geothermie voor een verscheidenheid aan toepassingen. Bernd Cordes voltooide zijn opleiding tot landbouwmachinemonteur in 1979 met succes. In 1983 stapte hij over op diep boren naar olie, gas, pekel en thermisch boren.

Terug naar het overzicht
Bel.mij.terug.
We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
Op.de.hoogte.blijven

Vul je mailadres in om op de hoogte te blijven van CONRAD STANEN. Je ontvangt alleen updates als deze echt relevant zijn.

We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »