De Conrad Combi 300 voor Rudolf Lange GmbH & Co. KG

De Conrad Combi 300 voor Rudolf Lange GmbH & Co. KG, een krachtige verticale grondboorinstallatie voor zuigboren, luchtliften, spoelboren en verbuisd boren.

Met 6 inch dubbelwandige zuig-luchtlift boorstangen van 5 meter lang, een manipulator en radiografische besturing biedt de Conrad Combi 300 nauwkeurige controle en flexibiliteit tijdens het boorproces. Daarnaast beschikt Conrad combi 300 over een boorkop met een uitbreekmechanisme, een stage V-dieselmotor met een vermogen van 175 kW / 238 pk en een trekkracht van 15.000 kg.

Als optionele toevoeging hebben wij de CRT 521 Rotatietafel bijgeleverd. Deze unit is eenvoudig afneembaar dankzij het hydraulische snelwisselsysteem en maakt het mogelijk om wisselen van casing met verschillende diameters te gebruiken.

Indien je meer informatie wenst over de Conrad Combi 300 of interesse hebt in onze uitgebreide productaanbod, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Terug naar het overzicht
Bel.mij.terug.
We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
Op.de.hoogte.blijven

Vul je mailadres in om op de hoogte te blijven van CONRAD STANEN. Je ontvangt alleen updates als deze echt relevant zijn.

We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »