KNALRODE BOXER 150 SPUITBOORINSTALLATIE VOOR BRONBORINGSBEDRIJF ENTER

Bronboringsbedrijf Enter is gespecialiseerd in het aanleggen van aardwarmte installaties, beregeningssystemen, brandputten, waterbronnen en ontijzeringssystemen. Enter werkt met 1 boorinstallatie en we zijn dan ook ontzettend trots dat directeur en eigenaar Robert Slaghekke de keuze voor Conrad maakte bij de aanschaf van zijn nieuwe machine. De oude machine namen wij van Enter over.

Deze Boxer is uitgerust met het I-QAN besturingssysteem. Dit moderne elektrische besturingssysteem biedt de mogelijkheid om middels het CANbus-systeem de functies van de boorinstallatie te kunnen aansturen, te monitoren en te automatiseren. Op het bedieningsscherm zijn dieselmotorgegevens, -snelheden, -posities en -drukken eenvoudig af te lezen. Tevens is het mogelijk om op het bedieningsscherm functies gemakkelijk instelbaar te maken.

Verder wordt een radiografische bedieningsunit bijgeleverd waarmee de complete machine is aan te sturen, inclusief een geïntegreerde vermogensregeling. Deze zorgt uiteindelijk voor minder geluid, lagere uitstoot en zuiniger brandstofverbruik.

Specs
Effectieve slag: 4,2 meter
Maximale trekkracht: 5.000 daN
Maximale drukkracht: 3.000 daN
Cilinder is voorzien van nauwkeurig regelbaar vrij zakken van de boorkop.

Hydraulisch gedreven 4 inch boorkop type T-4-5-500, aangedreven door 2 hydro-motoren, voorzien van een serie/parallel schakeling t.b.v. hoog / laag schakeling voor het aandrijfkoppel:

Hoog koppel: 500 daNm bij 10 - 60 omw/min
Laag koppel: 300 daNm bij 20 - 120 omw/min
Losbreekkoppel : 650 daNm
Doorlaat: 100 mm.

Terug naar het overzicht
Bel.mij.terug.
We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
Op.de.hoogte.blijven

Vul je mailadres in om op de hoogte te blijven van CONRAD STANEN. Je ontvangt alleen updates als deze echt relevant zijn.

We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »