NIET 1, NIET 2, MAAR 3 BOXERS 150 VOOR BORINGEN VERHEYDEN

Boringen Verheyden is een familiebedrijf met meer dan 50 jaar ervaring in verticale grondboringen. Met meer dan 10.000 boringen voor particulieren, bedrijven en overheidsinstanties heeft de organisatie inmiddels een reputatie opgebouwd van marktleider in heel België en verder.

Voor de vaste lezers onder ons is Verheyden ook geen onbekende. Een aantal jaar geleden ontwikkelden we voor onze zuiderbuur de eerste Boxer 200 met cabine. Die machine levert inmiddels een belangrijke bijdrage in de efficiëntie, zoals mede zaakvoerder Kevin Holscher al eerder liet weten. Het succes van Verheyden zorgde er ook voor dat er meer capaciteit nodig was. We zijn er dan ook ontzettend blij mee dat het team weer bij ons terugkwam. Niet met de vraag naar 1, niet 2 maar met maar liefst 3 nieuwe Boxers 150.

CO-CREATIE, MAATWERK EN NIEUWE MOGELIJKHEDEN

Twee van de opgeleverde machines zijn geschikt voor spoelboren en één hebben we specifiek uitgerust voor zuigboorprojecten. Met deze 4 verticale grondboormachines van Conrad worden nog meer nieuwe projecten van klanten aangeboord. Elke machine is zorgvuldig op maat ontworpen naar de wensen en eisen van de boormeesters van Verheyden. En dat is niet per definitie een eenvoudig proces. Het is geven en nemen. Belangen werden afgewogen, compromissen werden gesloten en onmogelijkheden werden mogelijkheden. Co-creatie zoals we dat altijd voor ogen hebben.

We bedanken Boringen Verheyden voor het vertrouwen in onze productlijn en de nauwe samenwerking. We zijn ervan overtuigd dat ook deze klant specifieke verticale grondboorinstallaties de organisatie zullen helpen bij het binnenhalen en uitvoeren van nog meer succesvolle boorprojecten in de toekomst. Innovation in drilling equipment is niet zomaar een term. Het is continu blijven ontwikkelen, samen met onze klanten.

Terug naar het overzicht
Bel.mij.terug.
We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
Op.de.hoogte.blijven

Vul je mailadres in om op de hoogte te blijven van CONRAD STANEN. Je ontvangt alleen updates als deze echt relevant zijn.

We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »